Mehmet KIZILASLAN

Mehmet KIZILASLAN

Anadolu Çözüm Araştırma Platformu (ÇAP)

NAZİLLİ İÇİN ÇÖZÜM TAVSİYE RAPORU – 1

Platformumuzun, araştırmaları sonucunda, Büyük önder, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilçemize, Kurtuluş savaşında gösterdiği mücadelenin ve öz verinin karşılığı, ödülü olarak yaptırdığı, SÜMERBANK BASMA FABRİKASI’nın kapanması sonucu atıl duran, 36 adet 250 şer metre karelik hangarlarından, 25 adedinin kullanılır hale getirilmesinin mümkün olduğunu görmüştür.

Platformumuz, Türk Patent Enstitüsünün, MARKA ARAŞTIRMA sayfasından, sorguladığı, aşağıdaki markalar kullanılmamaktadır.

Nazilli İLGİLİ VE YETKİLİLERİNİN bu markaları tescil ettirmeleri halinde, SÜMERBANK FABRİKASI ALANI İÇİNDE bulunan bu hazır ve atıl durumda olan binalarda tarımsal ürünlerimizin işlenerek, değerlendirilerek satılabileceğini tespit etmiştir.

İlçemizin işsiz insanlarına iş temini ve tarımsal ürünlerimizin 2-3 gün içinde satılmak zorunda olmasından, değerinin altında satışını önlemek, bir yıl içinde değerinde ve artı değer katarak satılmasını tavsiye kararı almıştır.

1-Sümerbank Domates ve biber salçası

2- Sümerbank turşusu

3-Sümerbank nar ekşisi

4-Sümerbank meyve pekmezleri

5-Sümerbank tarhana ve çorbaları

6-Sümerbank Lokum ve helvası

7-Sümerbank Gencer macunu

8-Sümerban Kantaron yağı

9- Sümerbank Erişte ve makarnaları

10- Sümerbank İncir ve incir ezmesi

11- Sümerbank limonatası

12- Sümerbank Portakal ve meyve suları

13- Sümerbank Reçel ve marmelatları

14-Sümerbank Memba suyu

15-Sümerbank Konserveleri

16-Sümerbank Kestane ve kestane şekeri

17-Sümerbank Et ve süt ürünleri

18-Sümerbank Kurutulmuş gıda

19-Sümerbank Konserveleri

20- Sümerbank Ekşi mayalı ekmeği ve unlu mamulleri

21- Sümerbank Ambalajlı narenciye ve meyveleri

22-Sümerbank Zeytin,  Zeytinyağı ve ezmesi

23- Sümerbank Kırmızı toz ve pul biberi

Saygı değer ilgililer ve yetkililer, Ülkemizin en değerli ve en verimli topraklarında yaşamamıza rağmen, her nedense yoksulluk ve işsizlik önlenemez duruma gelmiştir. Biz Anadolu Çözüm Araştırma Platformu “ÇAP” olarak, sizlere çözümler sunmaya, kaynak ve mekan göstererek devam edeceğiz.

Kaynak, bölgemiz çiftçilerinin ürettiği ve değerinin altında satılmak zorunda kalan bol miktarda tarım ürünleridir. Mekan ve zemin, her yıl açılışını yaptığımız kapalı Sümerbank fabrikamızın boş hangarlarıdır. Bilimsel üretim yapacak ve ışık tutacak olan ADÜ nün gıda ve tarımla ilgili bölüm ve bilim insanlarıdır. Çözüm, bu bolluk içinde, işsizlik ve yoksulluğumuzun önlenmesidir. Parasal kaynak ise Belediyemizin kurmak üzere olduğu kooperatifin ortaklarından gelecek sermayedir.

Anadolu Çözüm Araştırma Platformu “ÇAP”

Değerli okurlarım affınıza sığınarak bu gün İçinde bulunduğun bir platformun ANADOLU ÇÖZÜM ARAŞTIRMA PLATFORMU "ÇAP" ın yetkililere ve ilgililere çözüm tavsiye raporunu sunuyorum.   

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum