Başer’den Merkezefendili kadınlara Zübeyde Analı 8 Mart sürprizi

Başer’den Merkezefendili kadınlara Zübeyde Analı 8 Mart sürprizi

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü'nde sinema sürprizi yaptı.

Cumhur İttifakı Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, Merkefezefendili kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü'nde sinema sürprizi yaptı. Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın konu edildiği Zübeyde Analar ve Oğullar filmini özel gösterimle izledi.

Cumhur İttifakı adına Merkezefendi'de 31 Mart yarışına katılan genç iş adamı Ekrem Başer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle eşi Seda Başer ile birlikte Merkezfendili kadınları, Belediye Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen Zübeyde Analar ve Oğullar filmi özel gösteriminde ağırladı. Başer çifti seans sonrasında ise salondan çıkan kadınlara hem karanfil dağıttı hem de onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Merkezefendili kadınlardan kimisi ilk kez sinemaya gelmenin heyecanını, kimisi ise Atatürk ve ailesini ilk kez yakından tanımanın mutluluğunu paylaştı. Ekrem Başer'e jesti nedeniyle teşekkür eden kadınlar, Başer'den göreve geldikten sonra bu etkinliklerin devamını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.