Başkan Özakcan Sevgililer Gününü halkın içinde kutladı

Başkan Özakcan Sevgililer Gününü halkın içinde kutladı

Her an halkın içinde bulunan ve onlara her konuda yakın olan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Sevgililer Gününü yine halkın içinde kutladı. Başkan Özakcan, ilçe merkezindeki kafeleri gezerek karanfil dağıttı.

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında eşi Gülay Özakcan ile beraber ilçe merkezindeki kafeleri gezen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, karanfil dağıtarak halkın sevgililer gününü kutladı. İlçe merkezinde cadde üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek Sevgililer Gününü kutlayan Başkan Özakcan, ayrıca esnaflara hayırlı işler diledi. Çocukları da özel ilgi gösteren Başkan Özakcan, onlara da karanfil hediye etti.

Vatandaşların büyük memnuniyeti ile karşılaşan Başkan Özakcan, “Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve saygıyı ilke edinirsek Sevgililer Gününü bir güne değil de 365 gün unutmamamız gerekir. Bu günde 14 Şubat Sevgililer Günü olması vesilesi ile bizler Efeler Belediyesi olarak karanfillerimizi dağıttık ve halkımızın sevgililer gününü kutladık. Bu duygularla tüm Efelerli hemşerilerimin Sevgililer Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

resim-(1)-016.jpgresim-(2)-015.jpgresim-(3)-011.jpgresim-(4)-010.jpgresim-(5)-005.jpgresim-(6)-004.jpgresim-(7)-004.jpg

resim-(8)-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.