Çamaşır Makinesi Deterjan Gözünden Deterjan Almıyor Sorunu

Çamaşır Makinesi Deterjan Gözünden Deterjan Almıyor Sorunu

Çamaşır makinelerinde bulunan deterjan haznesinde 3 farklı bölme bulunmaktadır. Bu bölmelerin her biri çamaşır makinesi yıkama programlarının farklı kademelerinde kullanması için özel olarak ayrılmaktadır.

Özellikle de daha kaliteli ve daha etkileyici bir yıkama işlemi için deterjan çekmecesindeki bölümlerin yıkama programına göre uygun ürünlerle ve miktarlarla doldurulması gerektirmektedir. Çamaşır makinelerinin deterjan almıyor şeklinde bir sorunu olduğunu söylemeyi sağlayabilecek bir sorun olan makinenin 2 numaralı gözden hiç deterjan almaması şikayetleri için çözümler mevcuttur. Ancak pek çok kullanıcı genellikle ön yıkama deterjan haznesi olan birinci bölmeye deterjanı koyarak, geçici çözüm oluşturmayı tercih etmektedir. Ancak Arçelik Servisi hizmetlerinden destek alınarak da bu soruna ekonomik ve hızlı bir şekilde çözüm sağlanabilmektedir.

Çamaşır Makinesi İki Numaralı Gözden Neden Deterjan Almaz

Gelişmiş teknolojiye sahip olan çamaşır makinelerinin deterjan almasına neden olabilecek tüm riskleri standarttır. Yani tüm çamaşır makinesi modellerinde ön yıkama ya da ana yıkama deterjanlarının veya yumuşatıcının alınmaması problemlerine yol açan etkenler belirlidir. Bu etkenlerin en başında da çamaşır makinesinin su basınç seviyesinin düşük olması gerekir. Eğer çamaşır makinesinin bağlı olduğu su tesisatındaki su basınç seviyesi düşük ise yeterli tazyik sağlanamadığından deterjan çekmecesindeki deterjanının, suyla kazana aktarımı gerçekleştirilemez. Bu durumda kullanıcıların su tesisatındaki su basınç seviyesini arttırıcı önlemlerde bulunması gerekir. Bu şekilde çözüm sağlanamaması durumunda ise Bulgurlu Arçelik Servisi profesyonel hizmetlerinden yardım alınabilir.

Çamaşır Makinesi Deterjan Almama Sorununun Çözümü

Çamaşır makinesinin deterjan haznesindeki ana yıkama bölümü olan iki numaralı gözden deterjan almaması sorununun çözümü pratiktir. Çamaşır makinesinin deterjan haznesindeki kireç ve deterjan artıklarına bağlı tıkanma meydana gelmiş olması durumunda kullanıcılar tarafından bireysel müdahalelerde ulunarak, çözüm sağlanır. Ancak çamaşır makinesinin deterjan haznesindeki deterjanı kazana itecek şiddette bir su seviyesinin söz konusu olmamasına neden olacak su giriş ventili arızası söz konusu ise Kurtköy Arçelik Servisi merkezi uzmanları tarafından müdahalelerin yapılması gerekir. Uzman teknikerler tarafından çamaşır makinesinin su giriş ventili, program aygıtı ve deterjan haznesi kontrol edilerek, seçilen yıkama programına göre uygun aşamada deterjan alımını gerçekleştirebilmesi sağlanabilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.