Göbekten yağ aldırma fiyatları

Göbekten yağ aldırma fiyatları

Yağ aldırmayani liposuction ( liposakşın ) işlemi bir bölgesel incelme yöntemidir. Vücutta yağ bulunan hemen hemen tüm bölgelere uygulanabilir.

Kanül adı verilen demir çubuklar yardımıyla, vücudun istenilen bölgesinden yağ hücreleri belli oranda vakumlanarak uzaklaştırılır. İşlem sonrasında yağ hücrelerinin sayısı belirlenen bölgede azalmış olacağı için, o bölgenin vücudun diğer bölgelerine göre oranı değişmez. Yani vücut işlemle birlikte kazandığı şekli korur.

Liposuction daha çok inatçı yağlara uygulanan bir yöntemdir. Örneğin kişi kilo kaybediyor fakat göbeği bir türlü incelmiyorsa, liposuction’dan fayda sağlayabilir. Göbekten yağ aldırma fiyatları yapılacak işlemin kapsamına göre değişiklik gösterir.

Göbekten Yağ Aldırma Fiyatları Neye Göre Belirlenir

Yağ aldırma işleminde fiyatları, işlem aynı bölgeye uygulansa bile kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bunda işlem yapılan alanın genişliği, kaç litre yağ alınabildiği, sonuca ulaşmak için gereken seans sayısı, işlemin yapıldığı hastane ve kullanılan liposuction yöntemi etkili olur. Her bireyin vücudu ve hedeflediği vücut yapısı farklıdır. Bu yüzden uygulanan işlemler de farklılık gösterir. İşlem bazı kişiler için genel anestezi altında yapılırken, bazı kişilerde lokal anestezi ve sedasyon yöntemi kullanılabilir. Genel olarak fiyatlar bu değişkenlere bakılarak belirlenir ve basenden yağ aldırma ya da göbekten yağ aldırma fiyatları gibi bölgelere göre genellemek doğru olmaz.

Yağ Aldırma Kararını Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Liposuction işlemi, uzman bir doktor tarafından hastane ortamında yapılması gereken bir işlemdir. Seçtiğiniz doktorun alanda gelişen son teknolojiler konusunda bilgili ve tecrübeli olması önemlidir. Çünkü her tekniğin farklı avantajları bulunmaktadır, bu da hem sonucu hem de iyileşme döneminizin rahat geçmesini etkileyecektir.

Bunun yanında yağ aldırırken motivasyonunuzun gerçekten bölgesel incelme olduğundan emin olmalısınız. Liposuction vücudunuzun genelinde kilo kaybına yardımcı olmaz. Eğer obezite düzeyinde fazla kilonuz varsa, liposuction sizin için doğru bir yöntem değildir, zaten obez kişilerde genellikle uygulanmaz.

Göbeğinden yağ aldırmak isteyen bir kişi, karar verirken sadece göbekten yağ aldırma fiyatları için karşılaştırma yaparak karar vermemelidir. İşlemin vereceği sonuç ve güvenli bir şekilde yapılması maliyetinden önce gelmelidir.

Liposuction fiyatları için tıklayınız.

Liposuction Sonrası Süreçte Dikkat Edilmesi Gerekenler

Vücudunuzun belli bir bölgesinden, varsayalım ki göbeğinizden 3 litre kadar yağ aldırdınız ve işlemi lokal anestezi ile yaptırdınız. İşlemden birkaç saat sonra doktorunuz gerekli kontrolleri yapacak, eğer her şey yolundaysa sizi taburcu edecektir. Doktorunuzun tüm önerilerine uymanız oldukça önemlidir.

İşlemden sonra göbeğiniz eskisinden de büyük görünebilir. Bu geçici bir durumdur ve nedeni işlem sonucu oluşan ödemdir. Doktorunuzun vereceği korseyi dört hafta boyunca kullanmanız, hem ödem atmanıza yardımcı olacak hem de derinizin sarkmamasını sağlayacaktır.

İşlem öncesi kararınızı verirken göbekten yağ aldırma fiyatları üzerinden değil, sizin için uygun olan yöntemi seçerek karar verdiyseniz, hem iyileşme süreciniz hem de alacağınız sonuçlar istediğiniz gibi olacaktır. Unutmayın ki, vücudunuzun şeklini alması, bir buçuk iki ay kadar sürecektir. Bu süreçte acele etmemeli ve sağlıklı beslenmeyi ve hafif egzersiz yapmayı sürdürmelisiniz.

Göbeğinizden yağ aldırdıktan onbeş gün sonra işinize dönebilirsiniz. Bu on beş gün içinde ilk beş gün duş almamanız tavsiye edilir. Ağrı ve morarma olması normaldir, doktorunuzun size reçete edeceği ağrı kesiciler ile bu ağrıları kontrol altında tutabilirsiniz. Operasyon sonrası, yok denecek kadar az da olsa enfeksiyon riski vardır. Bunun dışında ilk 24 saatte akıntı olması normaldir.

Göbekten yağ aldırma fiyatları konusunda bilgi almanın en iyi yolu, güvenilir bir doktordan randevu alarak istediğiniz sonuçlar hakkında konuşmak ve size hangi yöntemin uygun olduğuna dair bilgi almaktır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum