Hem güldürüp hem Aydın’ı tanıtmak için bir araya geldiler

Hem güldürüp hem Aydın’ı tanıtmak için bir araya geldiler

Bugüne kadar oynadıkları çeşitli filmlerde Aydın'ı en iyi şekilde tanıtan Aydınlı sinema ve dizi oyuncuları hem vatandaşları gerilimden uzaklaştırmak hem de şehrin tanıtımına katkı sağlamak için kendi kanallarını kurdu. Toplumu günlük hayatın ve iş yaşamının stresinden arındırmak için bir araya gelen amatör ruhlu usta oyuncular önümüzdeki günlerde başta Aydınlılar olmak üzere sevenlerini güldürmek için çalışmalarına başladı.

İzleyicilere en eğlenceli, en güncel ve ilgi çekici içerikleri sunmaya hazırlanan Aydınlı ekip "Gofiller" adını verdiği YouTube kanalı ile çalışmalarını paylaşacaklarını belirtti.

Aydın'da bu konuda rüştünü ispatlayan Coşkun Kemer başta olmak üzere Süleyman Yurttaş, Buse Bozan, Mustafa Benli, Aylin Evkuran, Oktay Atçalı ile tiyatro oyuncuları Gizem Üşenmez, Gökşen Çimen, Kadriye Taş'ın yer alacağı çekimlere hazırlandıklarını belirten Togay Ünlü gülme garantili işler başaracaklarını söyledi. Daha önce pek çok başarılı işe imza atan ekip olarak halkı güldürürken Aydın'ın değerlerini de tanıtmayı amaçladıklarını kaydeden Ünlü, "Gofiller; profesyonel ekibi ile eğlence, komedi, bilgi, günlük yaşam ve daha birçok kategoride içerik üretecek olan yeni YouTube kanalıdır. İzleyicilere zengin ve eğlence dolu izlenim sunmayı amaçlıyoruz. En büyük hedefimiz "Dağlarından yağ, ovalarından bal akan" güzel memleketimiz Aydın'ımızın tarihi mekanlarını, yöresel lezzetlerini ve gezilip görülesi gereken yerleri ve şehrin kültürel zenginliklerini uluslararası dijital platformlarda tanıtmak" dedi.

Oyunculara çekimlerde ünlü ses sanatçısı Yıldırım Yıldızdoğan ve Oğuz Mucan'ın da sesleri ile destek vereceği belirtildi.

aw158712-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.