Karaman ve Muslu Aileleri dünür oldu

Karaman ve Muslu Aileleri dünür oldu

Muğla'nın önemli iş insanları arasında yer alan Karaman ve Muslu Aileleri dünür oldu.

Muğla'nın önemli iş insanları arasında yer alan Karaman ve Muslu Aileleri dünür oldu. Fatma Karaman ile Onur Muslu'nun nişan merasimi iş dünyasını bir araya getirdi.

Merkezi Ortaca ilçesinde bulunan ve bölgede faaliyet gösteren Gülfa Demir'in sahibi Mustafa Karaman'ın kızı Fatma ile yine Muğla'nın önemli firmalarından Muslular Beton'un firmasının sahiplerinden Salih Muslu'nun oğlu işadamı Onur Muslu görkemli bir törenle nişanlandı.

Dalaman'daki bir restoranda düzenlenen nişan törenine gelin ve damat adayının yakınlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nişan yüzükleri ise aile büyüklerinden, Şenel Karaman, Habil Muslu, Mevlüt Acar, Ali Çakır ve Ali Akça eşliğinde takılarak kurdelesi kesildi.

Muğla bölgesinin önde gelen firmalarından olan Muslular Beton'un ve Gülfa Demir firmasının sahiplerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler nişanlı gençlere mutluluklar dileyip aileleri de kutladılar.

Evliliğe ilk adımlarını atan genç çift nişan yüzüklerinin takılmasının ardından hatıra fotoğrafları çektirdi. Canlı müzik eşliğinde devam eden nişan merasiminde Fatma ve Onur çifti Karadeniz yöresine has kemençe horon ekibinin özel müzikleri eşliğinde dans ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.