Rektör Aldemir Hasat Bayramı kapsamında mısır hasadı yaptı

Rektör Aldemir Hasat Bayramı kapsamında mısır hasadı yaptı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ Zıraat Fakültesince düzenlenen Hasat Bayramı kapsamında mısır hasadı yaptı.

Rektör  Prof. Dr. Aldemir Hasat Bayramı etkinliği kapsamında ADÜ Zıraat Fakültesinde bulunan Çakmar hasat alanına geldi. Aldemir, ADÜ Zıraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu ile birlikte biçerdövere bindi. Aldemir, biçerdöveri kendisi kullanarak mısır hasadını gerçekleştirdi.

dekan-ibrahim-gencsoylu-001.jpgTörende konuşan Dekan Prof. Dr. Gençsoylu, "Bu yıl sadece işçilerle yapacağımız Hasat Bayramını geleneksel hale getirmeyi daha görkemli hale getirmeyi planlıyoruz. 17 Mart'ta göreve gelir gelmez fakülteye ait arazileri ekime hazır hale getirdik. Bugün de hasat etmeye başladık. Bu yıl fakülte tarihin en verimli yılını yaşadık. Zıraat Fakültesi olarak yaklaşık 2 bin 400 dekar bir arazimiz var, biz bunun bin 300 dekarlık bir bölümünde tarım yapıyoruz. İlerleyen zamanda Sayın Rektör Aldemir'in destekleriyle üretimi daha da artırmayı, eğitimin yanında üretimde de güçlü bir fakülte olmayı hedefliyoruz" dedi. 

 

rektor-aldemir.jpgADÜ'nün hızla büyümeğe devam ettiğini belirten Rektör  Prof. Dr. Aldemir, "ADÜ en 17 bin öğrenci ile en fazla kayır gerçekleştiren üniversite oldu. Bugün 65 bin öğrenci sayısısına ulaştık. Hasat Bayramı gibi etkinlikler üniversitemizin büyümesine katkı sağlıyor" diyerek başta fakülte tarihinde bir ilki gerçekleştiren Zıraat Fakultesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu olmak üzere  emeği geçenlere teşekkür etti. 

Hasat Bayramında Aldemir'e, Rektör Yardımcısı Mehmet Aydın, ADÜ Zıraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Aydın Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Yalçın Ongun, İncirliova Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Özcan Işılakca, Çakırbeyli Tarım Kredi Kooperatifi Zıraat Mühendisi Savaş Kılıç ve Ziraat Fakultesinde tarım işlerinde çalışan işçiler eşlik etti. 

Etkinlik fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. 

007-026.jpg017---kopya.jpg

004-023.jpg010-020.jpg012-010.jpg014-012.jpg020-012.jpg021-011.jpg025-012.jpg034-015.jpg040-013.jpg042-009.jpg046-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.