Tuğba Özay nilüferleriyle ünü Işıklı Gölüne hayran kaldı

Tuğba Özay nilüferleriyle ünü Işıklı Gölüne hayran kaldı

Denizlili iş adamı Muhammed Aydın'ın davetlisi olarak Çivril'e gelen ünlü oyuncu ve manken Tuğba Özay, Işıklı Gölünün doğa harikası olduğunu belirterek, "Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras temiz bir doğa" dedi.

İthalat ve ihracat ürünleri ticareti yapan Skylax firmasının sahibi iş insanı Muhammed Aydın'ın daveti üzerine Çivril'e gelerek iş yoğunluğundan uzak bir gün geçiren manken ve oyuncu Tuğba Özay, Çivril'in doğası ve tarihi dokusuna hayran kaldı. Türkiye'nin en büyük nilüfer tarlalarından birisine ev sahipliği yapan Işıklı Gölünde tekne turu yapan Özay, "Çivril'de bulunan muhteşem doğa görselliğine sahip Işıklı Gölü'nü ziyaret ettim. Bu gölün bir özelliği de Büyük Menderes Nehri'ni besliyor olması. Haziran ayında gölün üzerini kaplayan Nilüfer Çiçekleri olağanüstü bir doğa manzarası sunuyor. Suyun üstü nilüferlerle doluyor ve siz tekneyle nilüferler arasında keyifli bir gezinti yapıyorsunuz. Bize düşen en büyük görev bu doğayı bu doğal yaşamı korumak. Değerlerimize sahip çıkmak. Birbirimizi sevmek saygı duymak. Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzelim doğal değerlerimizi koruyarak bozulmasına izin vermeden gelecek nesillere en güzel şekilde miras olarak bırakalım" dedi.

Tuğba Özay'ı Çivril'de ağırlamaktan mutlu olduğunu belirten iş adamı Muhammed Aydın ise "Çivril'imize hem ticari olarak hem de tanıtım katkısı yaparak hizmetlerimize devam ediyoruz. 2010 yılında kurulan firmamız ile yaptığımız ithalat ve ihracat ile ülkemize ve ilçemize ekonomik büyümesine destek veriyoruz. Bunun yanında ülkemizin sevilen isimlerini ekran yüzlerini de ilçemizde ağırlayarak ilçemizin turizm değerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tuğba Özay ile Çivril'de güzel bir gün geçirdik. Işıklı gölüne hayran kaldı" diye konuştu.

Çivril'in tanıtım faaliyetlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:

"Doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara hizmete devam edeceğiz. Ticari faaliyetlerimizin yanında birçok ismi ilçemizde ağırlamaya devam edeceğiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.