Zumba all-star yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Zumba all-star yarışması renkli görüntülere sahne oldu

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması'nda 600 kadın kıyasıya mücadele etti.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerinde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması'nda 600 kadın kıyasıya mücadele etti.

Merkezefendi Belediyesi tarafından hizmete açılan ve 15 farklı mahallede faaliyetlerine devam eden Kadın Çocuk Yaşam Merkezi'nde eğitim gören kadınlar Zumba All-Star Yarışması'nda bir araya gelerek hünerlerini gösterdi. 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Zumba All-Star Yarışması'nda Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri'ndeki Zumba kursiyerlerinin oluşturmuş olduğu 20 farklı takım iki şarkı ile bir birileri ile kıyasıya rekabet etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yarışmacılara alkışlayarak eşlik etti.

"Kadınlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik"

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Burada gerçekleştirmiş olduğumuz Zumba All-Star yarışmasına hepiniz hoş geldiniz. Mahallelerimizde açmış olduğumuz Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizin kursiyerleri, çocuklar ve gençleri burada. Bizler bu merkezler ile hizmeti sizin ayağınıza getirmeye çalıştık. Açtığımız kurslarla, yaptığımız spor faaliyetleriyle kadınlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Göreve geldiğim günden itibaren her zaman kadınlarımızın elinden tutmaya gayret ettim. Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde ve açtığımız kreşlerde kadınların istihdamı artsın ve kadın çalışsın diye düşündük. Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri arasında tatlı bir rekabet var. Bizlerde sabırsızlıkla izleyeceğiz" dedi.

Dereceye giren yarışmacılara madalya verildi

Birinciliği elde eden takım, Adalet Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Şemikler Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi oldu. İkinciliği elde eden takım ise Merkezefendi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve 1200 Evler Kadın Çocuk Yaşam Merkezi oldu. Üçüncülüğü elde eden takım ise Akkonak Mahallesi Kadın Çocuk Yaşam Merkezi ve Gümüşçay Kadın Çocuk Yaşam Merkezi oldu. Yaklaşık 600 kadının katıldığı yarışmada dereceye girenler 3 kişilik jüri heyeti ile belirlendi. Puanlama usulü ile birinci, ikinci ve üçüncü seçilerek, ilk 3 takıma madalya takdim edildi. Diğer katılımcılara da çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.